borrelplank

borrelplank

Een mooi begin van een culinaire bijeenkomst kan de borrelplank zijn. Daarop zijn onder andere een varkenshaas sate, een garnalenspies en charcuterie te vinden.

tarte tartin

tarte tartin

Ook voor een nagerechtje bent u bij ons aan het goede adres. Deze taart kan met appel of peer, wel of niet gemarineerd met een donkerbruine rum. We toppen deze af met verse slagroom.

lagoustine

lagoustine

Langoustines met eigen gemaakte citroen mayonaise. Kraakvers, de mayonaise lobbig en zuur. Het vlees van de langoustine is zoet en zachter van structuur dan kreeft of garnalen.

tomahawk

tomahawk

Ziet er altijd spectaculair uit, gegrild op direct vuur. Stoer en robuust. Een stuk vlees om te delen

pulled pork

pulled pork

Na 12 uur garing op lage temperatuur met een rub van The Pit, een heerlijk malse pulled pork.

Klassiek gecombineerd met cole slaw en Texaanse barbequesaus.

tonijn

tonijn

Heerlijke tonijnfouriaky, kort gegrild met Japanse kruiden. Heerlijk met wakame salade en een goede soja saus.

biefstuk

biefstuk

Malse biefstuk, even direct aangebakken en daarna indirect gegaard. Peper en zout doen het voor dit prachtig stuk vlees.

Hier gecombineerd met een couscous met gegrilde groene groenten.