borrelplank

Een mooi begin van een culinaire bijeenkomst kan de borrelplank zijn. Daarop zijn onder andere een varkenshaas sate, een garnalenspies en charcuterie te vinden.
Show Portfolio Items
Een mooi begin van een culinaire bijeenkomst kan de borrelplank zijn. Daarop zijn onder andere een varkenshaas sate, een garnalenspies en charcuterie te vinden.
Ook voor een nagerechtje bent u bij ons aan het goede adres. Deze taart kan met appel of peer, wel of niet gemarineerd met een donkerbruine rum. We toppen deze af met verse slagroom.
Langoustines met eigen gemaakte citroen mayonaise. Kraakvers, de mayonaise lobbig en zuur. Het vlees van de langoustine is zoet en zachter van structuur dan kreeft of garnalen.
Ziet er altijd spectaculair uit, gegrild op direct vuur. Stoer en robuust. Een stuk vlees om te delen
Na 12 uur garing op lage temperatuur met een rub van The Pit, een heerlijk malse pulled pork.
Klassiek gecombineerd met cole slaw en Texaanse barbequesaus.
Heerlijke tonijnfouriaky, kort gegrild met Japanse kruiden. Heerlijk met wakame salade en een goede soja saus.
Malse biefstuk, even direct aangebakken en daarna indirect gegaard. Peper en zout doen het voor dit prachtig stuk vlees.
Hier gecombineerd met een couscous met gegrilde groene groenten.